Lezie vám už všetko na nervy? JOJ 24 prináša nový podcast, ktorý vám možno zmení život!

Programovú štruktúru spravodajskej televízie JOJ 24 posilnil nový, informáciami nabitý podcast s názvom Na nervy. Sprevádzať ním a otvárať dôležité témy z oblasti psychického zdravia bude redaktorka Krimi a Ranných novín Nicol Richterová. Na čo konkrétne sa môžete tešiť?

24 Podcast si mnohí obľúbili aj preto, že sa venuje aktuálnym spoločenským domácim, ale aj zahraničným udalostiam, no zároveň otvára aj lifestylové témy. Do rodinky podcastov tak pribudol nový, ktorý otvára naozaj dôležité, ale často aj ťažké témy. Podcast s názvom Na nervy realizuje IPčko, v spolupráci s televíziou JOJ 24. Zameria sa na psychologické témy, najmä však na duševné zdravie mladých ľudí a poskytne poradenskú pomoc pri úzkostiach, depresiách, sebapoškodzovaní, hrozbách pri online výzvach a riešení iných problémov detí a mladistvých.

Sprevádzať vás ním bude redaktorka Krimi a Ranných novín Nicol Richterová. Pravidelným hosťom je vždy buď riaditeľ a psychológ Ipčka Marek Madro alebo odborná pracovníčka IPčka Zuzana Juráneková. Tí si do podcastu prizvú na vybranú tému ešte aj odborníka z danej oblasti.

Podcast Na nervy Zdroj: TV JOJ

Okrem nového podcastu ponúka spravodajská televízia JOJ 24 aj 24 podcast, ktorého súčasťou je Sme v kaviarni s komentátormi SME Petrom Tkačenkom a televízie JOJ Arpádom Soltészom, JOJ Zdravie s Marcelou Fuknovou, JOJ History s Veronikou Homolovou Tóthovou, Na hrane TV JOJ, OK podcast s Ondrejom Kandráčom, podcast LeKár a IMunita s moderátorkou Ivetou Malachovskou a docentom Ladislavom Kuželom, ale aj ďalšie podcasty s redaktormi a moderátormi televízie – Alenou Stračiakovou, Júliou Zelenkovou, Máriou Dulaiovou, Jánom Mečiarom, Radom Ležovičom, Rasťom Striškom a ďalšími.