Hviezdy herecký pár sa rozhodol prenajať sídlo snov úplne zadarmo: Išli by ste do toho?

Túžite po živote celebrít? Známi manželia Ashton Kutcher a Mila Kunis ponúkli svoj luxusný domček pre hostí na jednu noc na prenájom cez známu ubytovaciu platformu. Úplne zadarmo!

Americký herec s českými koreňmi Ashton Kutcher a ukrajinsko-americká herečka Mila Kunis sú známi svojimi nevšednými nápadmi. Tentokrát sa rozhodli pozvať domov úplne cudzích ľudí, a to navyše zadarmo. "Nie je to ten najbláznivejší nápad, čo som kedy mal. Príďte za nami do nášho domu na pláži, a keď budete odchádzať, budeme ako starí priatelia!" Vyzval Ashton ľudí na svojom Instagrame. Ponuka sa objavila v stredu, termín pobytu mal byť v sobotu 19. augusta od 10.00 hod., na jednu noc. Doraziť mohli až štyria hostia!

Hollywoodsky pár dom na pláži využíva, keď chce vypadnúť od pracovného zhonu, často tu ubytujú aj svojich rodičov. Nachádza sa len pár krokov od pláže a s krásnym výhľadom na hory Santa Ynez. Počas pobytu si hostia mohli užiť všetko, čo vila ponúka. Dokonca Mila a Ashton hosťom ponúkli, že im spravia fotografie na pamiatku a privítajú ich aj sa s nimi rozlúčia. Na neposlednom mieste mali hostia k dispozícii all inclusive. Asi nie je ani potrebné hovoriť, že sa po luxusnej ponuke okamžite zaprášilo. Kto ju nakoniec ulovil, to ale manželia zatiaľ neprezradili!