Liv Bielovič nám odhalila svoj veľký sen: Úspešne na ňom pracuje v Amerike!

Liv Bielovič je úspešná slovenská herečka, ktorú už čoskoro uvidíte aj v pripravovanom seriáli na JOJke, Lásky v Istanbule. Aktuálne ale herečka pracuje na svojej novej vášni, a to až v ďalekej Amerike. V rozhovore pre Top Star prezradila viac.

Je talentovaná, vždy dobre naladená a patrí medzi naše najznámejšie slovenské herečky. Liv Bielovič zasvätila svojej práci celý život a je vidieť, že ju baví aj napĺňa. Najnovšie sa ale herečka rozhodla, že je čas vyskúšať v rámci filmovej a seriálovej tvorby niečo nové. Prilákala ju režisérska práca, ktorú si rozbehla až za veľkou mlákou. „Tú Ameriku smerujem z toho režijného aspektu. Veľmi ma láka réžia a pripravujem tam réžiu svojho prvého filmu,“ povedala Bielovič pre Top Star.

Je tak jasné, že si tam plní svoj režisérsky sen, aj keď len na diaľku. Na Slovensku má totiž stále zaviazané pracovné aktivity a tak si svoj sen plní aspoň takto online, keď sa so svojimi kolegami v Amerike pravidelne spája. „Vždy som to vnímala tak, že aký by bol môj pohľad na túto vec,“ vysvetlila herečka. Zároveň dodala, že už keď v seriáloch či filmoch hrala, vždy sa snažila trošku improvizovať a dávať návrhy aj samotnému režisérovi. Zdá sa tak, že práve takto sa začala tvoriť jej nová vášeň.