Klan Gucci prichádza na JOJku! Lady Gagu nadabovala Liv Bielovič: Bol to veľký zážitok!

Film inšpirovaný šokujúcim skutočným príbehom impéria talianskeho módneho domu prichádza na obrazovky JOJky. Premiéra tohto snímku zožala úspech po celom svete a vy si ho budete môcť teraz vychutnať z pohodlia vašej obývačky. Fenomenálnu Lady Gagu nadabovala v slovenskej verzii skvelá herečka, Liv Bielovič. Tá nám exkluzívne v rozhovore prezradila, aký to bol pre ňu zážitok.

Tri desaťročia rodinnej histórie, v ktorej nechýbajú láska, zrada, dekadencia, pomsta ani vražda, skladajú dovedna mozaiku toho, čo všetko so sebou nesie slávna značka Gucci. Patrizia Reggianiová, ponížená manželka Maurizia Gucciho, vymyslí plán pomsty, ako zabiť svojho muža, vnuka zakladateľa slávnej módnej značky. Film mesiaca, ktorý odvysielame už čoskoro na JOJke, pritiahol po celom svete množstvo pozornosti. Bolo tak nielen vďaka lákavému príbehu, kedy sme mali možnosť nazrieť do súkromia jednej z najslávnejších rodín, ale aj kvôli speváčke a herečke Lady Gage, ktorá v hlavnej úlohe stvárnila práve vyššie spomínanú, Patriziu Reggianiovú. A doslova zažiarila! 

Klan Gucci_05 (House of Gucci 2021) Zdroj: Profimedia

V slovenskej verzii ju nadabovala herečka Liv Bielovič, ktorá sa už onedlho objaví v novom romantickom seriáli, Lásky v Istanbule. Aká to bola pre ňu skúsenosť? „Ja som ju prvýkrát dabovala vo filme A Star is Born. Pre mňa je Lady Gaga fenomén, ako žena, úplne je výnimočná v tomto smere. Ako speváčka je skvelá, ale ona je neskutočne dobrá herečka. Dabovať ju je pre mňa vždy zážitok, pretože je nevyspytateľná, v dobrom slova zmysle. Vie neskutočne krásne strihovo hrať a to sa mi na nej páči, že je neskutočne variabilná,“ prezradila nám Liv v rozhovore. Zároveň ocenila to, že vo filme uvidíme úplne inú stránku Lady Gagy, na akú sme zvyknutí. „Tam práve ukázala takú tú svoju temnejšiu stránku, ako vo filme A Star is Born. Takže pre mňa to bol zážitok,“ dodala Bielovič v rozhovore.

Klan Gucci_01 (House of Gucci 2021) Zdroj: Profimedia

Rodinná sága módneho domu Gucci je plná škandálov. Jednoduché ale ambiciózne dievča Patricia Reggianiová, ktorá sa v roku 1973 vydala za Maurizia Gucciho, budúceho šéfa módneho impéria Gucci, sa stane súčasťou udalostí, ktoré budú sprevádzať prominentnú rodinu najbližších 30 rokov. Manželia žijú v luxuse a vedú niekoľko právnych sporov s ostatnými členmi rodiny Gucci, napríklad s Mauriziovým strýkom Aldom Guccim, ktorý po smrti hlavy rodiny Rodolfa Gucciho bojuje o nadvládu v spoločnosti. Na konci tohto súboja sa Patricia rozvedie s Mauriziom, ktorý módnu spoločnosť takmer zruinoval, a nakoniec ho 27. marca 1995 na ulici zavraždí nájomný vrah. O dva roky neskôr Patriciu Reggianiovú zatknú a súdia za objednávku vraždy svojho manžela.

Film Klan Gucci môžete sledovať už túto nedeľu, o 20:40 hod. na JOJke!