Letná párty ako sa patrí: Prvé mená Lovestreamu sú vonku, na koho sa môžete ešte tešiť?

Veľkolepý Lovestream festival vypukne už 16. augusta 2024 v hlavnom meste. Prvé mená sme už spoznali. V piatok vám predstavíme sériu ďalších zvučných interpretov!

Všetkých prítomných festivalu Lovestream čaká nadupaný augustový víkend na Vajnorskom letisku. Od 16. do 18. augusta 2024 sa môžete tešiť na zvučné spevácke mená. V troch dňoch bude určite aj tento rok z čoho vyberať. Prvé mená sme vám už oznámili.  Na ploche viac ako 100 futbalových ihrísk sa predstaví Rita Ora, ktorá od roku 2012 nahrala desiatky skladieb, ktoré určite neminuli ani vás. Do zoznamu interpretov tento rok zaradili tvorcovia festivalu tiež grécko – belgické elektro DJ duo Dimitri Vegas & Like Mike, americkú hviezdu Raya Daltona, škótskeho speváka Toma Walkera či izraelského speváka Dennisa Lloyda. V piatok sa môžete tešiť na predstavenie ďalších zvučných mien, ktoré vás možno, ak stále váhate, na festival nalákajú. Sľubujeme vám poriadnu letnú párty pod holým nebom. Sledujte naše sociálne siete a web pre najnovšie info!

Lístky na nezabudnuteľný Lovestrem nájdete na oficiálnej stránke www.lovestream.sk.

Na Lovestream festivale by nemal chýbať žiadny fanúšik súčasnej hudby. Tvorcovia dobre vedia, akí umelci teraz v rádiách letia a podľa toho sa snažia zostaviť ten najlepší program pre prítomných. Obrovskú šou v minulých rokoch odpálili kapely Imagine Dragons, The Killers, spevák Rag'n'Bone Man či Jason Derulo, ale aj svetoznámi DJ-ovia, ako napríklad Martin Garrix. 

Aktuálne sú v predaji trojdňové ceny lístkov. Po zverejnení kompletného lineupu budeme ceny upravovať nahor a k dispozícii budú aj všetky ostatné druhy lístkov.

Tagy: Rita Ora