Manželstvu je definitívny koniec! Šokuje vás, ako Jakub Prachař zareagoval!

Agáta aj Jakub čakali na konečný verdikt rozvodového súdu ako na zmilovanie. Podľa posledného statusu Agáty Prachařovej na sociálnej sieti sa v piatok ich manželstvo oficiálne skončilo. Zo súdu sa ozval aj Jakub Prachař, ktorého reakcia vás poriadne zaskočí.

​Žiadosť o rozvod bola už niekoľko mesiacov na súde, lenže sa to celé natiahlo kvôli pandémii. Ako tvrdí Agáta, už jej manželstvu s Jakubom definitívne odzvonilo. "Pristane mi to viac ako slobodnej? Neviem. Jedna etapa sa skončila a život ide ďalej. Svadba bola zábavnejšia, ale rozvod zase rýchlejší. No nič, teraz som rozvedená milfka," napísala na sociálnu sieť Agáta, už oficiálne Hanychová. Pre istotu si vypla mobil aby v návale eufórie nepovedala viac, než na čom sa s už exmanželom dohodli.

Zo súdu sa ozval aj Jakub Prachař. "Šťastnejší výraz by som asi ťažko hľadal. Šťastie je krásna vec," napísal na sociálnu sieť k fotografii, na ktorej je spolu s advokátom Romanom Jelínkom.

Na striedavej starostlivosti o trojročnú dcéru Miu sa už dávno dohodli a podľa všetkého ju obaja skvelo zvládajú. Keďže Agáta zostane s deťmi v ich spoločnom dome, musela svojho už exmanžela vyplatiť. Pretože na to ale nemala dostatok financií, jej matka Veronika Žilková musela predať rodinnú chalupu na horách.

Agáta sa za Jakuba vydala hneď dvakrát, a to v roku 2013. Raz v hoteli, druhýkrát v kostole. Od minulého roka spolu nezdieľajú spoločnú domácnosť a po lete už bolo jasné, že sa manželstvo po šiestich rokoch blíži k svojmu neodvrátiteľnému koncu.

​Jakuba Prachařa môžete vidieť už zajtra v šou Zlatá maska o 20:35 hod. na JOJke!