Celeste Buckingham vyrazila do sveta: Kde trávi svoj voľný čas?

Celeste Buckingham si zbalila kufor a vyrazila do sveta. Nie však hocikam. Odcestovala za svojimi rodičmi.

​Speváčka Celeste Buckingham sa ku nebezpečnému koronavírusu postavila nanajvýš zodpovedne. Keďže bola na Slovensku prvá vlna, dobrovoľne bola v karanténe neuveriteľne tri týždne, kým prvýkrát vytiahla päty z domy. "Doma som teraz úplne spokojná. Celý život som totiž na cestách po celom svete a konečne som teraz doma viac ako mesiac, takže si to neskutočne užívam," povedala vtedy Celeste Buckingham. Svoj voľný čas zužitkovala rozumne. Upratala si, čo inokedy nestíha a práve vtedy narazila na zošity, ktoré ukrývali jej tajomstvá z dospievania. Jej zápisky ju ani po rokoch nenechali chladnými a tak sa rozhodla, že napíše knihu. "V zošitoch je hneď niekoľko príbehov, ktoré sú dosť dlhé a rozpísané, tak som ich začala prepisovať do počítača a kniha má zrazu 14 kapitol. Zatiaľ," smiala sa vtedy. Svoju knižnú prvotinu by pritom chcela vydať dvojjazyčne - v slovenčine a angličtine.

Po mesiacoch, ktoré Celeste Buckingham strávila na Slovensku, nedávno zbalila svoj kufor a opäť sa vydala do sveta. Avšak nie len tak hocikam. "Po dlhej dobe som odcestovaná za rodičmi na Madeiru - po náročnom mesiaci som mala konečne pár dní na oddych a síce som väčšinu toho času po príchode prespala, teším sa, že vyrazím na slniečko a pláž," napísala k jednej zo svojich fotografii, ktorú zverejnila na sociálnu sieť. Nezabudla ani na svojich fanúšikov, ktorým venovala ďalšiu z fotiek aj s textom: "Zdravím vás zo slnečnej Madeiry. Užívame aj pestujeme. Pozbierala som toľko toho, že som spotená od roboty a ani neviem, čo s tou zeleninou a kvantom rozmarínu budem robiť ďalší týždeň," napísala k snímke s morom v pozadí.

Celeste Buckingham sa už budúci týždeň objaví aj vo veľkolepej šou Zlatá maska, kde bude sedieť na stoličke detektíva a hádať, ktorá známa osobnosť sa skrýva pod spievajúcou maskou. Ľahké to pritom nebude. Pred ostrieľanú speváčku sa postaví šesť jedinečných masiek, ktoré neprehovoria ani slovo, budú jedine spievať a len na základe farby hlasu si bude musieť Celeste tipnúť, kto sa takto dobre maskuje. Hádať nebude sama, spoločnosť jej budú robiť Michal Hudák, Jakub Prachař a Libor Bouček. Nenechajte si ujsť skvelú šou Zlatá maska so Celeste Buckingham.

Jedinečnú šou Zlatá maska si nenechajte ujsť už túto nedeľu o 20:35 hod. na JOJke!