Celeste Buckingham zúri: Nechutná a nakysnutá?! Na Slovensko poslala drsný odkaz!

Speváčka Celeste Buckingham je známa svojím večným bojom s (nad)váhou. Krásky, ktorá kedysi bojovala s poruchou príjmu potravy a potom zase s kilogramami navyše sa totiž dosť dotklo vyjadrenie majiteľky skrášľovacieho salónu, ktorej šikovné ručičky vždy využívala. Naviezla sa do pribratých ľudí, čo si Celeste vztiahla na seba.

Mladá speváčka Celeste Buckingham sa aktuálne nachádza na Madeire, kde si nedávno kúpila vlastný dom. V šoubiznise sa ale pohybuje už niekoľko rokov. Práve tento čas strávený pod drobnohľadom fanúšikov viedol k tomu, že trpela mentálnou anorexiou - z tej sa síce vyliečila, namiesto toho ale teraz trpí chorobou zvanou dysmorfofóbia. Toto ochorenie spočíva v tom, že je dotyčný jedinec pevne presvedčený o vlastnej škaredosti a nedokonalosti. Na známom portugalskom súostroví, kde žije jej rodina, sa tmavovláska s hlasom ako zvon snaží v posledných mesiacoch zapracovať na svojom psychickom aj fyzickom zdraví.

​Určite tomu ale nepridali slová, ktoré na internet zavesila majiteľka skrášľovacieho salónu, kam v minulosti speváčka chodila. "Na Instagrame alebo aj všeobecne by sa mali ukazovať len ženy, ktoré majú dobré postavy, lebo pozerať sa na nechutné a nakysnuté mľandravé telá je viac odpudivé ako ´ošmatlané boty´. Každá, ktorá sa chce ukazovať, by mala v prvom rade aj vyzerať, lebo je síce fajn akože ´vaše sebavedomie´, ale realita je taká, že je to odpudivé. Aj plnšia žena by mala byť pevná a ešte hlavne, keď sa ukazuje v modeloch, ktoré majú pôsobiť," vyjadrila svoj názor. Celeste Buckingham to vztiahla aj na seba. "Toto ma veľmi sklamalo, pretože som dlhé roky klientkou tejto kliniky, hlavne na make-up a vlasový styling. Ale asi tam už nie som vítaná.. Pretože podľa tohto vyjadrenia, také baby ako som ja, by si nemali dávať fotky na Instagram. Asi by som sa nemala ukazovať verejne, keďže nemám pevné telo a prezentujem sa prirodzená, sebavedomá. Nedávno o mne písali v médiách, že som odpudivá práve tým, že som pribratejšia a vyzerám, že sa o seba nestarám. Baby, či už ide o online priestor, alebo o offline svet: je pre každého. A ako ženy či už v realite, alebo na sociálnych sieťach, by sme mali byť hlavne láskyplné a podporovať druhých. Krása nie je len o výzore. Skutočná krása sa vždy ukáže tým, ako sa človek správa a aký je zvnútra," reagovala sympatcká brunetka.

So Celeste, ktorej to pritom v poslednom čase veľmi pristane a zdá sa, že je na Madeire skutočne šťastná, súhlasili nielen jej fanúšičky, ale aj kolegyne z umeleckej brandže. "Správne si to napísala. Mimochodom, včera som pozerala Bajkerov a znovu som si pripomenula, aká nádherná žena si!," napísala napríklad česká herečka Eva Decastelo.