Ďuránová so Šebovou: V seriáli sa neznášajú, aký majú vzťah v súkromí?

Dnes však medzi nimi dôjde k veľkej zmene s nečakaným iniciátorom.

Hovorkyňa Roberta a ošetrovateľka Alena predstavujú dva úplne opačné protipóly v našej seriálovej ZOO – jedna miluje zvieratá a k ľuďom nemá zďaleka taký blízky vzťah (ani natoľko, aby tolerovala návštevníkov zoologickej záhrady), druhá zasa robí všetko preto, aby do ZOO priniesla čo najviac ľudí a tým pádom aj peňazí, má to predsa v náplni práce. Vďaka ich rozličným názorom neraz prišli do konfliktu, ktorí sa v jednom prípade vyostril do takej miery, že Alena odišla z milovanej zoologickej. Aký vzťah majú herečky v súkromí?

„Ja a Zuzka Šebová sa máme veľmi rady. V seriáli to je úplný rozdiel, ale to je dané tým, že ona je PR, nosí mi tam návštevníkov a ľudí, čo ja nemám vyslovene rada, lebo otravujú zvieratá a kŕmia ich všeliakými hlúposťami, sú choré a ja to musím riešiť. Ja by som ju aj s návštevníkmi vytlačila zo ZOO,“ hovorí Alenka o seriálovom konflikte, ktorý sa našťastie nijako nespája s realitou.

My vám však prezradíme, že aj v samotnom seriáli dnes nastane veľký zlom v ich vzťahu. Roberta si po rozhovore s mamou uvedomí, že ZOO je všetko, čo v živote má. Konečne sa jej podarí zmieriť s Alenou...

Ako dopadne Maroš a čo ďalšie sa bude diať? Sledujte ZOO v premiére dnes o 20:35 na JOJke!

Autor: František Kozmon