Grófovi sa zapáčili poriadne prasačinky: Chúlostivé scénky dostali aj samotného herca!

Má vo vražde Eržiky prsty samotný gróf?

Za nami je ďalšia epizóda veľkolepého historického seriálu 1890. V druhej časti sme zistili, že nič nie je také, ako bolo na začiatku a všetko sa zamotalo ešte viac. Najprv sa Marton snažil spolu s doktorom Bielikom obhliadnuť Eržino zohavené telo, aby na ňom napokon našli množstvo malých, už čiastočne zhojených zranení a starých podliatín. Takéto násilné stopy rozhodne nevyzerajú ako od frajera po bitke.  

Šarmantný detektív si však všimol niečo podobné aj na zápästiach slúžky Kataríny. Hoci s ním nechcela hovoriť, Marton využil svoje vlastné zbrane a prinútil ju, aby sa vyzliekla. Prekvapený detektív si skutočne potvrdil svoje podozrenie – modriny vyzerajú navlas rovnako ako tie Eržine.

Detektív je odteraz zas o čosi múdrejší a je si takmer istý, že na Gemeri vraždí sériový vrah, ktorý má na svedomí niekoľko mladých žien. Situácia sa ešte zdramatizovala v závere epizódy, keď detektív započul v kaštieli podivné zvuky. Sledoval slúžku s modrinami a na vlastné oči uvidel, ako na nej gróf v jednej zo svojich komnát praktizuje sadistické sexuálne techniky, resp. bondáž. Zdá sa, že vyšetrovanie sa začína poriadne zamotávať a Marton bude mať v ďalších jedenástich epizódach plné ruky práce. Sadistické scénky zarezonovali aj u predstaviteľa samotného grófa Wisniewskeho - herca Lukasza Kosa, ktorý nám prezradil, že tieto scénky mu utkveli najviac z celého seriálu a my sa mu ani nečudujeme. Napokon, posúďte sami v našom videu! 

Najnovšiu epizódu historického seriálu 1890 nájdete v našom bezplatnom archíve!

HLÁŠKYZO SERIÁLU