Koniec dobrý, všetko dobré? Grandiózne finále 1890 vám rozbúši srdce!

Alebo to bude úplne inak?

Po vyše dvoch mesiacoch skončia všetky dohady o Démonovi z Tiesňavy, skladačka do seba zapadne a kruh sa definitívne uzavrie. Veľkolepý historický seriál 1890 vchádza práve dnes do svojho grandiózneho finále. V ňom dostaneme odpovede na všetky otázky, ktoré sa vynárali v priebehu uplynulých dvanástich častí. Už vieme, že Démon je skutočný a najväčšmi prahne po krvi tehotných žien, ktoré sa odhodlali vyhľadať bylinkárku a ísť na potrat.

1890 -  Nahalka zranenie 1890 - Nahalka zranenie Zdroj: PIKNIK PICTURES

Marton s Černým sa správne domnievajú, že Démon uniesol aj Júliu, lebo si myslí, že aj ona chcela ísť na potrat. Možno je už mŕtva. A čím dlhšie nepoznajú vraha, tým je šanca, že žije, menšia. V kaštieli vypukne panika a vyšetrovatelia vedia, že každá minúta je drahá. A hoci už tušia, a po náleze desivých usvedčujúcich dôkazov aj s istotou vedia, kto je Démonom, nemajú záruku, že ho dostihnú včas. Musia prísť skôr, než príde o život jeho posledná obeť. Kto bude rýchlejší. Svoje dokonca schytal aj nevinný Nahálka, ktorý bude takisto bojovať o život. 


Okrem poznania pravej tváre Démona sa tiež dozvieme, aký bol jeho skutočný motív, prečo z duše neznášal potraty a napríklad aj to, prečo obetiam chýbali oči. Do skladačky pribudnú okolnosti vrážd Anny, Margaréty, grófky i pozadie ďalších nevysvetliteľných udalostí. Kto je skutočným Démonom?

Sledujte finále seriálu 1890 dnes o 20:35 na JOJke!

HLÁŠKYZO SERIÁLU