Fešák George Clooney skončil v nemocnici: Vážna diagnóza kvôli zlej životospráve!

Rapídny úbytok na váhe pre úlohu v jeho novom filme vyšiel Georga Clooneyho pekne draho. Oscarový herec skončil v nemocnici s akútnym zápalom pankreasu po tom, čo vo veľmi krátkom čase schudol takmer 14 kilogramov.

Hospitalizácii predchádzali obrovské bolesti v oblasti brucha a po prevoze do nemocnice hercovi diagnostikovali život ohruzujúci zápal pankreasu. V nemocnici musel stráviť niekoľko dní. Nakrúcanie filmu The Midnight Sky, ktorého je George Clooney režisérom a v ktorom stvárni astrológa trpiaceho rakovinou, tak bolo na štyri dni pred začiatkom odložené, kým sa uzdravil, informoval britský denník Mirror.

Sexi herec priznal, že na vine bola jeho vlastná nedbalosť a zle zvolená diéta. "Myslím, že som sa snažil príliš rýchlo schudnúť a pravdepodobne som sa o seba veľmi nestaral," uviedol a dodal, že rekonvalescencia trvala niekoľko týždňov.

​Váha nebola jedinou nutnou premenou pre úlohu preživšieho globálnej katastrofy. George Clooney si nechal narásť bradu, čo príliš neimponovalo jeho manželke Amal. "Môj syn ju miloval, ukrýval do nej veci, o čom som nevedel, kým som nedorazil do práce a nevytiahol z nej tyčku z nanukov. Ale manželka a dcéra boli radosťou bez seba, keď som ju konečne dal dole," smial sa.

Na JOJku mieri nové kuchárska šou s názvom Bez servítky. Varenie je stále populárnejšie a mnohí sa radi učia nové triky, ochutnávajú netradičné jedlá či inak experimentujú v kuchyni. Už 4. januára môžete na obrazovkách televízie JOJ sledovať každý deň iné kuchárske umenie, čaká vás tiež množstvo zábavy a silné emócie. Pätica zaujímavých ľudí každý deň pripraví "hostinu" a zábavný program. Fantázii v jedle sa medze nekladú a divák môže sledovať nielen pestrú a chutnú paletu rôznych pokrmov, ale zároveň aj reakcie iných súťažiacich. Súťažiaci, ktorí v daný deň nevaria, len ochutnávajú a bodujú hostiteľa. Bude pohostenie chutiť alebo súťažiaci v ten deň dostane košom? Na konci týždňa sa diváci dozvedia, kto z pätice súťažiacich urobil najlepší dojem na ostatných a vybojoval si víťazstvo.

Nenechajte si ujsť kuchársku šou Bez servítky už 4. januára 2021 podvečer na JOJke!