Salámy, klobásky či obložené chlebíčky: Na tomto si pochutí aj Alexandra Orviská!

Alexandra Orviská má postavičku ako lusk. Na svojom tele aj poctivo pracuje. Občas si však aj ona dopraje "ľahko zhrešiť". Budúca mamina sa nedávno pochválila vtipnou fotkou, na ktorej sa nielen stôl prehýba samými dobrotami, ale moderátorka má namiesto očí kolieska salámy a nechýba jej povestný úsmev.

​Alexandra Orviská má postavičku, ktorú jej môžu aj o polovicu mladšie dievčatá závidieť. Na jej tele by ste ani lupou nenašli gram tuku. Avšak nič nie je zadarmo a sympatická brunetka na svojom tele poctivo pracuje. Avšak občas sa neštíti ani zhrešiť. Keď sa vrátila z dovolenky na Maldivách, zavesila na sociálnu sieť fotografiu, na ktorej sa to len prehýba dobrotami na stole. Navyše Alexandra, ktorá sa už nevedela dočkať babskej jazdy s kamarátkami, si oči prekryla kolieskami salámy. Na druhom zábere si na tejto lahôdke pochutnáva. K záberom napísala: "Konečne príde podovolenková návšteva! Všetky moje kamky, pekne si poklebetíme! Jediný, kto tu bude chýbať, je Alžbetka, lebo s tou sme na dovolenke opisovali chute dobrej salámky a klobások tak podrobne, že nám tiekli slinky! Tak hádajte, kto má hlavnú úlohu na tomto dienku a vlastne aj na všetkých chlebíčkoch! Já to proste mí-lú-jem!"

Všetci milovníci dobrého jedla si na svoje prídu v novej kuchárskej šou s názvom Bez servítky. Varenie je stále populárnejšie a mnohí sa radi učia nové triky, ochutnávajú netradičné jedlá či inak experimentujú v kuchyni. Na obrazovkách televízie JOJ môžete každý pracovný deň sledovať iné kuchárske umenie, čaká vás tiež množstvo zábavy a silné emócie. Pätica zaujímavých ľudí každý deň pripraví "hostinu" a zábavný program. Fantázii v jedle sa medze nekladú a divák môže sledovať nielen pestrú a chutnú paletu rôznych pokrmov, ale zároveň aj reakcie iných súťažiacich. Súťažiaci, ktorí v daný deň nevaria, len ochutnávajú a bodujú hostiteľa. Bude pohostenie chutiť alebo súťažiaci v ten deň dostane košom? Na konci týždňa sa diváci dozvedia, kto z pätice súťažiacich urobil najlepší dojem na ostatných a vybojoval si víťazstvo.

Nenechajte si ujsť kuchársku šou Bez servítky už dnes o 18:00 hod. na JOJke!