Skvelý recept na chutné cestoviny: Inšpirujte sa radami Mamby Dashe!

Mamba Dasha je nielen skvelá speváčka a herečka, ale zjavne aj šikovná kuchárka. Jej fanúšikovia si vypýtali recept na syrové kolienka s kuracím mäsom a špenátom. Vyskúšate ich aj vy?

Mabe Dashi ide karta. Darí sa jej po pracovnej i súkromnej stránke. Navyše má aj veľkú fanúšikovskú základňu na sociálnej sieti, ktorá si vyžiadala jej recept na chutné syrové kolienka s kuracím mäsom a špenátom. Chcete si ich pripraviť aj vy doma? Tu je postup:

"Na panvicu hodím kuracie mäsko na kúsky, bez oleja. Keď sa začne zatvárať, posypem ho drvenou rascou a dám pár lyžičiek bieleho jogurtu. Prihodím balkánsky syr rozrezaný na kúsky, tavený syr, parmezan a nastrúhanú mozzarella (môžete dať aj iný syr, napríklad niva). Zvlášť si uvarím minikolienka a prihodím ich k mäsku a omáčke (nepreplachujem vodou, iba scedím). Na konci prihodím čerstvé špenátové listy a kukuricu a nechám všetky chute ešte jemne prepojiť. Syry sú dosť slané, ale ak niekto chce, pokojne si ešte môže dosoliť alebo použiť korenie "bylinkové maslo". Nie oboje, lebo presolíte. A milujem do toho dávať aj cesnak. Dobrú chuť!"

View this post on Instagram

A post shared by Mamba Dasha ? (@mambadasha)

Všetci milovníci dobrého jedla si na svoje prídu v novej kuchárskej šou s názvom Bez servítky. Varenie je stále populárnejšie a mnohí sa radi učia nové triky, ochutnávajú netradičné jedlá či inak experimentujú v kuchyni. Na obrazovkách televízie JOJ môžete každý pracovný deň sledovať iné kuchárske umenie, čaká vás tiež množstvo zábavy a silné emócie. Pätica zaujímavých ľudí každý deň pripraví "hostinu" a zábavný program. Fantázii v jedle sa medze nekladú a divák môže sledovať nielen pestrú a chutnú paletu rôznych pokrmov, ale zároveň aj reakcie iných súťažiacich. Súťažiaci, ktorí v daný deň nevaria, len ochutnávajú a bodujú hostiteľa. Bude pohostenie chutiť alebo súťažiaci v ten deň dostane košom? Na konci týždňa sa diváci dozvedia, kto z pätice súťažiacich urobil najlepší dojem na ostatných a vybojoval si víťazstvo.

Nenechajte si ujsť kuchársku šou Bez servítky už dnes o 18:00 hod. na JOJke!