Dominika zo šou Bez servítky predviedla vynovený imidž: Fíha, tomu sa povie bujná hriva!

Minulý týždeň si v kulinárskej šou Bez servítky vyvarila víťazstvo a zisk 500 eur sympatická Dominika. Hoci na televíznych obrazovkách mala stále ten istý imidž, v bežnom živote si so svojím výzorom rada zaexperimentuje!

V kulinárskej šou Bez servítky sa minulý týždeň divákom JOJky predstavila aj atraktívna 31-ročná Dominika. Mama dvoch synov aktuálne pracuje ako asistentka predaja v nákupnom centre, no časom by sa rada vrátila k svojmu pôvodnému povolaniu. Tmavovláska je totiž vizážistka a ako aj pred televíznymi kamerami prezradila, táto práca ju nesmierne bavila. Že si so šminkami naozaj veľmi dobre rozumie, dokazujú aj fotky, ktoré zverejňuje na svojom profile na sociálnej sieti. Svoje klientky premieňala na nádherné labute a počas pandémie sa zas realizuje najmä na sebe.

Kým v šou Bez servítky bola verná pomerne nenápadnému imidžu, v bežnom živote bez problémov experimentuje s líčením i s vlasmi. Pred pár dňami zverejnila snímku, na ktorej ukázala radikálne zmenený účes. Namiesto rovných vlasov ju na fotke zdobí poriadne bujná a kučeravá hriva, za akú by sa nehanbila ani Diana Ross. Dominike tento účes nesmierne svedčí a pôsobí v ňom veľmi zaujímavo.