Splnila svoj sľub: Takto originálne odovzdala Janka svoju výhru Jeffymu!

Relácia Bez servítky prináša aj skutočne silné momenty. Jedným z nich bol príbeh Maroša Fuska známeho pod prezývkou Jeffy Boy.

Maroš Fusko sa narodil s detskou mozgovou obrnou. Jeho ťažký osud dotvorila smrť milovanej mamy, ktorá mu zomrela priamo pred očami, keď mal len 12 rokov. Pre mladého muža je ťažké sa obracať. Napriek diagnóze mu dodnes nepriznali invalidný dôchodok. Maroš má však pri sebe svoju milovanú priateľku Viktóriu, ktorá mu je veľkou oporou. Práve životný príbeh Jeffyho inšpiroval súťažiacu Janku z Bez servítky, aby mu darovala svoju časť výhru. Tú si rozdelila s ďalším súťažiacim Lacim, s ktorým mali rovnaký počet bodov. Napriek tomu, že druhý výherca svoju časť výhry nedaroval Jeffymu, pred nedávnom pre neho a jeho priateľku pripravil charitatívnu akciu. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

 

A keďže Jeffy sa snaží uspieť na sociálnych sieťach ako influencer, od Janky si prevzal časť výhry tak, ako je mu prirodzené: "Som tu, aby som splnila to, čo som sľúbila, aby som ti darovala polovicu výhry, ktorú som vyhrala. Dúfam, že si peniaze užijete v zdraví, že vám padnú na úžitok a som rada, že som vás spoznala," povedala Janka.

;

Trúfate si varením na výhru 500 eur? Prihláste sa ešte dnes do Bez servítky na tomto odkaze!

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 18:00 na JOJke!