Veľká dráma v Bez servítky: Petra bude mať dosť neustáleho rýpania od konkurentov!

Relácia Bez servítky prináša aj dramatické momenty. Nie všetci si vždy sadnú. Petra, ktorá si tento týždeň vyslúžila úlohu kritičky, dnes nával emócii nevydrží.

Petra, ktorá svoje kuchárske umenie predvedie v piatok, si podľa svojich slov dáva pozor na to, čo zje. V utorok však ostatných členov kuchárskej partičky prekvapila tým, že jej kondícia nie je priamo úmerná zdravému životnému štýlu, ktorý propaguje. "Peťka si stále stráži kalórie, aj keď musím povedať, že človek, ktorý si ich stráži, by mal mať lepšiu kondíciu," zaznie z úst Zuzky, ktorá hostí konkurentov dnes.  

 

Kritiku budeme počuť predovšetkým z úst Petry. "Ten dezert, ktorý som dostala - horšie vyzerajúci dezert som ešte asi nevidela," povie dnes Peťa. Napätie sa v strede týždňa napokon vystupňuje. "Trošku mi už začína tým liezť na nervy," prizná Zuzka na margo Petriných slov o kalóriách a sacharidoch. "Prosím vás nestarajte sa do mňa, je to môj život a ja si ho budem žiť, ako ja chcem," uvedie Petra ako reakciu na neustále rýpanie. Ako dnešný večer napokon dopadne a čo vytočí Petru natoľko, že dôjde k slzám, zistite už dnes podvečer na televíznych obrazovkách! 

Trúfate si varením na výhru 500 eur? Prihláste do Bez servítky na tomto odkaze!

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 18:00 na JOJke!