Tajné plány Pierra a Octavie z Bez servítky odhalené: TOTO spolu chystajú!

Relácia Bez servítka spojila viacerých ľudí. Medzi nimi aj Octaviu a Pierra, ktorí si rozumejú nielen po priateľskej, ale aj profesijnej stránke.

Spoločne totiž chystajú platformu o jedle. Ich cieľom je predovšetkým podpora slovenskej výroby. Navštevujú slovenských farmárov, malovýrobcov, poľnohospodárov či včelárov. Všade, kde prídu, im spolu chutí. Zaujímavosťou je, že Octavia, ktorá je pôvodom z južnej Afriky, si tak veľmi zamilovala slovenské chute. Množstvo Slovákov sa jej pýta, prečo zostala na Slovensku. Ako sama priznáva - miluje hory a miluje jedlo, a to slovenské jej veľmi chutí! Pierre si prostredníctvom gastro projektu plní svoje sny, práve on oslovil na spoluprácu kolegyňu z Bez servítky.  Okrem toho, že kamaráti rozvíjajú spoločný koncept, každý z nich má ďalšie vlastné projekty.

 

Prostredníctvom svojho projektu sa snažia podporiť slovenskú výrobu, ktorá je čoraz žiadanejšia. Môže za to tiež fakt, že pod vplyvom pandémie muselo dvere svojich podnikov zatvoriť viacero malých podnikateľov. "Tému sa snažíme spracovať edukatívne. Ľudom vysvetľujeme, prečo chlebík stojí tri eurá, čo je vlastne za tou cenou," povedal Pierre exkluzívne pre TV JOJ. Okrem toho, že chodia za výrobcami, navštevujú aj rôzne podniky. "Nesnažíme sa napísať recenziu, len spomenieme, čo nám chutilo a čo sa nám páčilo," prezradil známy kuchár.  Časom by chceli rozbehnúť aj vlastný e-shop. To je však zatiaľ vo hviezdach a nateraz sú ich plány zahalené rúškom tajomstva. 

Octaviu McKenzie si zamilovala celé Slovensko a tento týždeň ju môžete opäť vidieť v relácii Bez servítky, kde sa v kuchárskom súboji stretne aj s Pierrom!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa octavia mckenzie (@eightbirds8)

Splnený sen vďaka Bez servítky

Nie je to len pracovná stránka, po ktorej sa Pierrovi darí. Prednedávnom dostal od známej slovenskej športovkyne cenný dar. "Nepoznali sme sa predtým, prvýkrát sme sa stretli na nakrúcaní Bez servítky. Napísala mi, že ma eviduje a držala mi palce. Zahrali sme si spolu tenis. Venoval som jej knižku, kde mám svoje recepty a ona mne raketu. Tú, s ktorou ukončila kariéru. Je tam dokonca vygravírované "Rybka", čo jej je prezývka," pochválil sa Pierre darom od profesionálnej tenisky Magdalény Rybárikovej.

Tá nám prezradila, prečo sa rozhodla darovať kuchárovi tento dar. "Pierre mi veľakrát písal, že je môj fanúšik a drží mi palce. Vždy ma povzbudzoval. Počas jeho účinkovania v Bez servítky sa ma spýtal, či by som mu bola ochotná urobiť program. Spomenul mi, že zbiera tenisové rakety, a preto som mu chcela spraviť radosť," zdôverila sa TV JOJ známa teniska. Napriek tomu, že Magdaléna je veľkou fanúšičkou kuchárskych show, sama toľko nevarí. "Po kariére som začala viac variť, predtým som bola rozmaznaná, vždy som mala navarené od maminy. Skúšam variť, ale zatiaľ len také ľahké recepty. Mám knihu od Pierra a chcela by som z nej niečo vyskúšať" priznala Rybáriková.

Trúfate si varením na výhru 500 eur? Prihláste do Bez servítky na tomto odkaze!

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!