Manfred si dnes nedá servítku pred ústa a pustí sa do Anky: Bufetové jedlo, ktoré nájdete pri hocijakom jazere!

Členovia tohtotýždňovej partičky majú už od pondelka poriadne rozviazaný jazyk. Servítku si rozhodne nedáva pred ústa Manfred, ktorý je jediným chlapom v partičke.

Dnes daruje nepríjemné slová skúsenej kuchárke Anne, ktorá pôsobí ako pedagogička a so svojím manželom žije v Rakúsku. Jej menu, ktoré je rokmi osvedčené, však u konkurencie vzbudí skôr sklamanie. Vekový rozdiel medzi účinkujúcimi sa poprieť nedá. Dvadsaťosemročný Manfred, ktorý komunizmus nezažil, si opäť neodpustí kritiku, tentokrát na adresu Anny, ktorá onedlho oslávi okrúhlu šesťdesiatku. Jedno z jej jedál označí ako retro. "Ryža a hranolky, to sa robilo v starom spomínanom socializme," povie. "Je to taký bufetový štýl," neodpustí si ďalšie slová. "Čakala som od Aničky, keďže má svoj vek, že to bude nejak vyzerať a bude zároveň chutiť," pridá sa k Manfredovej kritike Lucia.

Samotný Manfred však pritom nie je nejakým skúseným kuchárom. "Viem uvariť praženicu, čaj, párky, sáčkovú polievku," prizná sa. Čo teda navarí vo štvrtok je nateraz zahalené rúškom tajomstva, veľké očakávania však nemá nikto z babského osadenstva! 

Chcete si varením zarobiť 1000 za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!