Tak TOTO nikto nečakal: Tichá Nikol všetkých ohromí svojím veľkým talentom!

Dvadsaťtriročná bankárka Nikol v stredu privíta hostí vo svojom domove, kde žije s babičkou. Tá jej zároveň pomôže pri varení. Bez slov však napokon ostanú súťažiaci pri programe!

Po smrti dedka, ktorý bol pre Nikolu ako otec, ktorého nikdy nemala, sa presťahovala k babke Elfríde. Menu bude preto overenou klasikou, ktorú sa naučila variť práve od babky. Nebudú chýbať ani domáce rezance do polievky. Babka je však v kuchyni poriadne prísna a mladučkú kuchárku nešetrí, inak tomu nebude ani dnes. "Moja babka si ma stále doberá, hlavne pri tom varení, lebo ona musí byť vždy najlepšia, čo, samozrejme, je," prizná Nikol. A Elfrída dá Nikol radu do života - na hrúbke slížov  záleží. Najmä pri rezancoch do polievky! 

Zdroj: TV JOJ

Okrem toho, že Nikol pracuje v banke, venuje sa tiež fitnessu a občasnému modelingu. Na jej postave pravidelný pohyb rozhodne vidieť, sama si však rada dopraje aj dobré a nezdravé jedlo. Hlavne to domáce od svojej babičky.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nikol Putíková (@nikki.putikova)

Napokon dnes Niki neprekvapí návštevu svojím menu, ale programom, ktorý nikto nečakal. Z tajomnej baby sa vykľuje pani speváčka. Hosťom dokonca zaspieva skladbu z vlastnej tvorby! Nikol Pútiková má na svojom konte tiež vlastný videoklip:

Chcete si varením zarobiť 1000 za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!