Do Bez servítky prišla ukázať myjavskú cúkráreň, no odišla s výsmechom!

Sympatická Janka z Myjavy pracuje ako zubná asistentka a je mamičkou dvoch detičiek. Do Bez servítky sa rozhodla prihlásiť, aby ukázala kúzlo myjavskej cukrárne!

Pod jej rukami sa už zrodili všelijaké zložité recepty. Nebojí sa veterníkov, ktoré dnes pripraví pre konkurentov z Bez servítky, ale napríklad ani zložitých punčových rezov. Sama priznáva, že všetko sa naučila doma ako správna manželka a mamička. Jej mama nikdy veľmi nevarila ani nepiekla, čo ju ešte viac motivovalo k tomu začať sa tomu naplno venovať. Dnes si pre hostí pripraví veterníky, ktoré hádam nikto neodmietne. Zložitý cukrársky recept sa však napokon ukáže ako dnešný kameň sváru medzi ňou a ženským osadenstvom Bez servítky! 

Evička je vyučená cukrárka a Janku bude preto poriadne dusiť. Na jej veterníkoch si ihneď všimne niekoľko chýb. "Hneď som si všimla na tom žĺtkovom kréme, že sú tam hrudky," zaznie z Eviných úst. A nebude jediná. "Na cukrárku nič moc," povie Danka. "Robím úplne všetko od oka. Nie som vyučená cukrárka, som domáca gazdinka, tak aj ten dezert vyzeral," povie na rovinu Jana, ktorá si z kritiky ťažkú hlavu brať nebude. Ako teda dopadne dnešný večer a sklame myjavská cukráreň všetkých alebo len "profesionálku" Evu? Sledujte už dnes Bez servítky a dozviete sa!

Chcete si varením zarobiť 1000 za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!