Monika Haklová sexi ako nikdy predtým: TOTO telo má skutočne pred 50-tkou?!

Kontroverzná blondína, ktorá sa tento týždeň vrátila na obrazovky TV JOJ, na sebe v poslednom období poriadne zamakala!

Nuž, niekto počas karantény sedel doma, iný na sebe poriadne pracoval. To je tiež prípad Moniky Haklovej, ktorá počas pandémie nelenila, ale vytvárala si na svojom tele poriadnu vrstvu svalov. Svedčia o tom jej fotografie na sociálnych sieťach. Len málokto by Monike tipoval, že má 47 rokov a za sebou tri pôrody!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Haklova (@monikahaklova1)

Monika sa pred pár rokmi zamerala na trénerstvo. Napriek tomu, že bola blondínka vždy štíhla, na tele jej pribudla vrstva svalov. "Chcem len namotivovať ženy, že aj po troch deťoch a vo vyššom veku si môžete udržiavať postavu. Som trénerka a trénujem baby, vidím na nich zmeny, cez koronu to nevzdávame a pokračujeme ďalej," napísala pred pár mesiacmi Haklová na svojom Instagrame. Práve pandémia ju motivovala ešte k lepším výkonom a v Bez servítky tento týždeň všetkých prekvapila svojou vyšportovanou postavou. Lásku k pohybu si neodpustila ani v Bez servítky - súťažiacim pripravila aktívny program! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky a zistite, kto si odnesie víťazstvo už dnes o 17:50 na JOJke!