Veľká dráma v Bez servítky: Od stola sa zdvihne najprv Stefi, vzápätí Katka, ktorá sa zrúti!

Mamička na materskej dovolenke predvedie svoje kuchárske umenie v utorok. Nikto však nečakal, že dnešný večer skončí plačom!

Dnešná večera sa v jednom momente zvrtne na valiacu sa lavínu napätia. Najprv si jeden z hostí nájde špinavú vidličku, vzápätí ďalší vlas v pohári. Veľkej kritike bude čeliť stolovanie - zle rozmiestené príbory si všimne najmä včerajšia kuchárka. Katka bude pod obrovským stresom, no nebude jediná, Stefi to v jednom momente nevydrží a postaví sa od stola. Dôvodom však nebude napätá atmosféra, ale zdravotné ťažkosti, ktorým bude piatkový kuchár vystavený. Je totiž silný astmatik, astmu mu však zdvíha aj stres, ako prizná. Od stola odíde so slovami, že mu je zle. "Aj mne už začína byť zle," povie na to Katka a tiež opustí svojich hostí. Dnešná hostiteľka prizná, že ju zobrala prílišná kritika, ktorá sa na ňu v jednom momente nahrnula od všetkých prísediacich! 

Zdroj: TV JOJ

​Katka bude po zvyšok večera bez nálady. Tento týždeň je v zostave však skvelý šouman, ktorý ťažkú atmosféru aspoň sčasti odľahčí. Matej začne spievať známu maďarskú skladbu a usmeje sa napokon opäť aj Katka. Ako to celé dopadne? Sledujte dnešnú epizódu Bez servítky!

 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!