Surové zemiaky, fazuľa z konzervy či opitý hostiteľ: Dnešný večer bude symbolom katastrofy!

Od Petra Molnára dnes nikto nečakal nič alebo čakal oveľa viac? V každom prípade bude pre nejedného hosťa dnešok sklamaním!

Do svojho menu prenesie maďarské korene. Hostia preto očakávajú skvele dochutené jedlá, niečo pikantné, no určite nie, že hostiteľ siahne po polotovaroch. "Čakala som dnes hostinu, že mi bude z uší tiecť, že mi budú oči jesť," na rovinu povie Eva. Po predjedle príde fazuľová polievka - typická pre našich južných susedov. Peťo podľa vlastných slov nezohnal čerstvú "Jókai" fazuľu, druh používaný špeciálne na polievku. "Ja som bol aj na trhu, aj v troch obchodoch a nezohnal som tú fazuľu," prizná Peťo na oko pred hostiteľmi. Pri varení mu však ujde pravda: "Ja som videl tú fazuľu, ale čo ju budeme tri dni variť? Dáme túto z konzervy," povie svojej pomocníčke. Kde je teda pravda? "Polotovar fazule? Tým si ma úplne nasral!" neodpustí si Evka.

Zdroj: TV JOJ

To však nebude jediný Peťov "priestupok". Hlavné jedlo by si zaslúžilo ešte zopár minút k dobru. Zemiaky nebudú tak úplne jedlé. ​"Ty si si lupol, keď si varil, že?" Spýta sa Jano a Peťo nebude príliš dlho zapierať. Že by bola dôvodom jeho neúspechu alkoholom opantaná myseľ alebo neprítomnosť mamičky, ktorá mu vždy najlepšie poradí?  

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!