Robo Papp ukázal sexi manželku a rozkošného synčeka: Pozrite sa na jeho krásnu rodinku!

Toto ste v televízii nevideli.

Slovenský spevák, ktorého môžete tento týždeň vidieť v relácii Bez servítky, je ženatý už druhýkrát. Jeho prvé manželstvo s dcérou Laca Lučeniča sa rozpadlo v roku 2019, dnes stojí po jeho boku Veronika. Je zjavné, že je do nej Robo veľmi zamilovaný. Objavila sa dokonca v jednom z jeho videoklipov. S novou manželkou má syna Leonarda, ktorého na svet priviedla na konci roka 2020. Z prvého manželstva má dcéru Isabellu. Tá sa teší z malého, aj keď nevlastného brata. "Mám presne hranice, odkiaľ pokiaľ svoje súkromie ukazujem verejnosti," prizná v Bez servítky slovenský spevák. Napriek tomu si však na pomoc pri varení prizve milovanú manželku! 

Okrem toho, že je Robo talentovaný a úspešný spevák, blízke mu je tiež varenie, čo bude zjavné z jeho zložitého menu. To úplne nesadne Dominike, ktorá je zvyknutá skôr na tradičné slovenské jedlá. Robo si naopak pre hostí pripraví exotiku a dá im ochutnať aj niečo, čo sme v Bez servítky pravdepodobne ešte nemali. Ako dopadne večer u speváka a bude on tým, kto si odnesie tohtotýždňové víťazstvo? Zistíte to už dnes podvečer na JOJke! 

Zdroj: TV JOJ

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!