Ako premeniť sladký dezert na stavebný materiál? Csaba vám dá dokonalý návod!

Na Csabu nebude nikto z konkurentov tipovať, že je ostrieľaný kuchár. Veď má len osemnásť rokov. Napriek tomu prekvapí. Zrovna dezert však nebude príjemný prekvapením!

Csaba momentálne študuje a žije v hlavnom meste. Radšej ako v kuchyni trávi svoj čas v kúpeľni, pretože zastáva názor, že muži by sa o sebe mali starať rovnako ako ženy. Na pomoc s varením si prizve dobrú kamarátku a napriek tomu, že im to spolu pôjde od ruky, pri príprave dezertu si nepomôžu ani navzájom. Ako sladkú bodku večera zvolí mladý kuchár obľúbené keksíky ku káve, ktoré rozdrví na cesto. To sa ukáže podľa receptu ako príliš riedke. A ako si poradiť s týmto problémom? Ako riešenie sa ukáže zahustiť ho surovinou, ktorá však vôbec nebola v recepte. "Dnes mám najväčší strach z dezertu," povie Csaba a recept, ktorý mal byť vyvrcholením večera sa premení na katastrofu! 

Zdroj: TV JOJ

​Napriek tomu, že Csaba úspešne zakryje nepodarené cesto vrstvou krému, hostia si jeho nedostatky všimnú. Koláč im bude chutiť ako cement či guma. V zostave Bez servítky je tento týždeň vyučená kuchárka Miška, ktorá bude mať na sladké recepty obzvlášť kritické oko. "Ja by som ti aj vynadala, ale s tým tvojím ksichtom nedokážem," adresuje Žaneta slová mladému kuchárovi. Vyvrcholením večera, našťastie, nebude dezert, ale program, ktorý môže zachrániť aj pokazené menu!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!