Mužské osadenstvo sa bez úcty pustí do najmladšej kuchárky: Navonok drsná Natália neudrží slzy!

Natália sa už v úvode týždňa predviedla ako odborníčka na jedlo. Ukáže dnes vo svojej kuchyni, že jej slová neboli prehnané?

So svojím o viac než tridsať ročným priateľom žijú na samote. Ich dom je obklopený len zverincom, čo samotná Natália veľmi oceňuje. Priznáva, že jej dnešná doba nevyhovuje a neriadi sa žiadnymi spoločenskými pravidlami. Od svojich rodičov odišla veľmi mladá a neplánuje sa vrátiť. "Mama vie, že už sa domov nevrátim. Ja ho milujem a ona sa s tým musí zmieriť," nechá sa počuť svojská tmavovláska. V kuchyni sa naučila zvŕtať sama, dnes jej bude pomáhať len štrnásťročná sestra. Už v úvode týždňa pri stole všetkým povedala, že trpí poruchami príjmu potravy. "Ja 24/7 či sa ukladám do postele, či si sadám, ako sa tu upravujem, myslím na to, koľko toho zjem, ako to zjem a ako budem potom vyzerať," priznala v pondelok Natália pri stole u Dušana. Mladá kuchárka sa venuje fotografovaniu, maľuje a vyrába si vlastné šperky. Umelkyňa telom a dušou okrem toho miluje poriadny rock! 

Zdroj: TV JOJ

Ako príjmu dnešní hostia svojské bývanie Natálie? Mladá kuchárka si na čistote úplne nezakladá, keď jej hostia zistia, že zajaca chová dokonca vo vlastnej izbe, ostanú poriadne v šoku. "Ten smrad mi odpálil dekel," uvedie Pavel. "Dneska som dojedol," pomyslí si zase Dušan. "Dušanove drísty pre mňa nemajú žiaden význam," zareaguje Natália na ostré a poriadne kritické slová svojich chlapských konkurentov. Napätie bude zvyšok večere už len gradovať a Natáliu Dušan s Pavelom doženú až k slzám. "Rada by som sa bavila s babami, ale chalani sú úplne na hulváta," povie na rovinu o svojich pocitoch navonok drsná tmavovláska. Ako sa ukáže, mladú kuchárku dnes podržia len ženské kolegyne, ktoré sa jej zastanú! 

Zdroj: TV JOJ

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!