David si vás získa svojou hudbou: Spoločnú pieseň nahral s Ondrejom Kadráčom či Gizkou Oňovou!

Tento týždni v zostave Bez servítky môžete vidieť aj Davida, ktorý je v slovenskom šoubiznise dobre známy!

Jeho hudba sa možno v rádiách nehrá, dvadsaťpäťročný David je však veľmi talentovaný a za sebou má skladbu s Ondrejom Kandráčom, kde ukázal, že vie hrať dokonca na husliach. Okrem Kandráča si spoločný duet strihol s Gizkou Oňovou, ktorú ste tiež mohli vidieť variť v Bez servítky. Na konte má spoluprácu s Tomim Popovičom či DJ Maireem. Umelec má blízko najmä k tanečným či k rómskym melódiám. "Ja sa venujem iba čisto šoubiznisu, teda spevák, influencer," povie v Bez servítky. 

Zdroj: TV JOJ

V klipe Ondreja Kandráča a Davida Keya môžete vidieť aj Soňu Skoncovú!

Ako to spevákovi pôjde v kuchyni? Včerajšia kuchárka ničím neohúrila, svoju konkurenciu môže umelec stále predbehnúť. Pred nami je však všetkými očakávané varenie Nory Kabrheľovej, ktorá si servítku pred ústa u svojej konkurencie rozhodne nekladie. Napriek tomu, že tohtotýždňová partička je skutočne rôznorodá, po skončení relácie ostali niektorí jej členovia stále v kontakte. David a Lenka sa stali dokonca dobrými priateľmi. Už v úvode týždňa zaznelo z úst Davida, že sa pozná s Norou, spája ich šoubiznis, v ktorom obaja pôsobia. "Tuto mám fotku s Norikou, však sme kamaráti. Veľmi si s ňou rozumiem a mám ju veľmi rád," prizná dnes na JOJke!

 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!