Ivan bude variť so známou tvárou z Bez servítky: Aha, kto sa vráti na obrazovky TV JOJ!

Ivan je jediným chlapom v tohtotýždňovej zostave Bez servítky a tiež, ako sám prizná, jediný vyučený kuchár. Na pomoc si napriek tomu prizve svoju polovičku, ktorú si môžete pamätať z našej šou!

S reláciou Bez servítky sa opäť vyberieme do Galanty, kde s priateľkou dnešný kuchár vychováva dcéru Tamarku. Tá má detskú mozgovú obrnu, ako sa slzami v očiach prizná. Jej rodiča sa jej snažia spraviť neustále radosť. Mamičku jeho milovanej dcéry si môžu diváci TV JOJ pamätať z predchádzajúcich epizód našej kuchárskej šou. Miška sa v Bez servítky predviedla vo februári, príliš však konkurenciu neohúrila. Ako to zvládne jej polovička? "Som vyučený čašník - kuchár, ale nakoľko ma to nezaujímalo, tak som to ani nerobil," zdôverí sa dnes Ivan! 

 

Miška vyjadrí mierne obavy o svojho partnera v zostave, v ktorej sa nachádza. Tento týždeň môžeme v Bez servítky vidieť aj mediálne známu Zuzanitu, na ktorú pohľad, priznajme si, padne nejednému chlapovi. Z jej prítomnosti má radosť najmä Monika, ktorá priznala, že je jej fanúšičkou už v úvode týždňa. Ani Ivan, ako jediný chlap pri štyroch dámach, neostane bez emócií pri pohľade na blondínu, ktorá si ku kráse dopomohla viacerými estetickými vylepšeniami. Ako dámy poteší menu dnešného hostiteľa, ktoré bude zložené z poriadne mastných ingrediencií?

Zdroj: TV JOJ

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!