Zuzanita povedala na rovinu TO, čo si myslí celé Slovensko: Ivanovi a Monike posiela drsný odkaz!

Taktika alebo prirodzené správanie? Niektorí súťažiaci v tomto týždni Bez servítky predviedli skutočne rozporuplné správanie. Ukážku mohli vidieť diváci na obrazovkách televízie JOJ, o negatívne emócie sa podelila aj Zuzana Žilinčíková!

Zuzanita sa ocitla v Bez servítky tento týždeň ako jediná známa tvár. Mnohí od nej očakávali, že bude mať vysoké nároky, bude pôsobiť namyslene a s konkurentmi si nesadne, opak sa však ukázal ako pravda. U každého hostiteľa sa snažila nájsť pozitíva, ak jej niečo chutilo, tak tanier po nej ostal prázdny. Rovnaké správanie sa napokon neukázalo u jej konkurentov. Samotná Zuzana priznala po pozretí relácie na obrazovkách JOJky svoje sklamanie a negatívne emócie zo zvyšnej pätice. Najviac sa jej dotklo správanie Moniky, ktorá varila hneď prvý deň. Tá sa spočiatku známej blondínke zdôverila, že je jej veľkou fanúšičkou. Na konci týždňa Monika povedala, že jej všetky ženy po plastických operáciách prídu vygumované, sprosté a duté. "Monika ma naozaj poriadne sklamala, najmä ako človek. To vyjadrovanie (nielen na moju osobu). Zákerná taktička a takýchto ľudí z duše nenávidím," uviedla vo svojom príbehu na Instagrame Zuzanita!

Bez kritiky neostal ani Ivan, ktorý to na dievčatá takmer celý týždeň hral. V stredu im u neho veľmi chutilo a ohodnotili ho vysokými číslami. Dámy privítal ako kráľovné. To však netušili, že Ivko je skúsený kuchár. To priznal až vo štvrtok. "Hostiteľka pre nás varila skoro pol dňa, dala si záležať a on dá takéto hodnotenie?" Narážala Zuzanita na to, že Ivan ohodnotil Valikino menu na rovných nula bodov. To nebola jediná vec, čo ju sklamalo, horší bol fakt, že na ňu celý týždeň poriadne okato zízal. "Ja by som nedokázala pozerať na môjho priateľa, ako verejne priznáva, že sa mu páči iná ženská," prezradila svoje pocity. Faktom je, že Ivan varil so svojou partnerkou, ktorej do očí priznal, že mu príde Zuzanita umelá, pred kamerou tiež uviedol, že sa mu páči. Je teda otázne, ktorú verziu pravdy si odniesla jeho milovaná. "Dnes opäť veľké sklamanie. Bohužiaľ, nie z jedla, ale z charakteru niektorých ľudí," napísala k spoločnej fotke blondínka. Okrem negatívnych skúseností s reláciou však vníma posledná tohtotýždňová kuchárka tiež viaceré pozitíva, a to napríklad v podobe Sašky a Valiky, s ktorými si úprimne sadla!

 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!