Kto je viac vyberavý? Sisa neprestane rýpať do Eugena: Neuveríte, čo ich vyprovokuje k hádke!

Štefan sa za dva dni stihol ukázať ako poriadne ukecaný typ človeka. Okrem toho je to však kuchár s niekoľkoročnou praxou a svoje znalosti predvedie aj dnes v kuchyni. Kritika bez väčších prekvapení zaznie opäť z úst Silvie a Eugena!

Ako to už býva, nie každému bude chutiť, a to ani u vyučeného kuchára. Ku kritike vyprovokuje oproti sediacu Sisu Eugen už pri prvom chode večera. "Sisa, úplne vidím, že chceš niečo povedať a mám pocit, že ti opäť niečo vadí," vyzve ju dnes Eugen pri stole u Štefana. Včera mladá kuchárka dokonca od stola musela odísť, pretože jej z vône jedla, ktoré pripravila Veronika prišlo údajne až nevoľno. Svojou prieberčivou povahou sa preukázala Silvia predchádzajúce dni, no vyzerá, že dnes sa jej cestou vydal tiež Eugen. "Eugen, počúvaj, ty mi tu nakladáš kvôli paradajkovej polievke, ale ty uvidíš kosť a odhodíš mäso. Doteraz som vôbec nepoznala človeka, ktorý by mal odpor k mäsu, keď je tam kosť," neodpustí si poznámku mladá kuchárka. Ich výmena názorov sa týmto neskončí. "Čo naozaj nemám rád, je tepelne upravená paprika," zaznie prekvapivo z úst hostiteľa, ktorý sa predviedol hneď v úvode týždňa. To Silviu vyvedie do vývrtky. Jej totiž vytýkal, že má problém s paradajkami pričom Eugen má zjavne rovnaký problém s paprikami. Ako napokon dopadne ich slovná výmena? 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!