Lujza viac neudrží emócie a prehovorí za všetkých: Každý má dosť poznámok od Denisy!

Denisa nesadla viacerým kuchárom tohtotýždňovej partičky Bez servítky. A na rovinu to dnes povie Lujza, od ktorej by nikto takýto výlev nečakal!

"Sem nadávka, tam nadávka, tak som jej povedala, že už mám toho dosť," vytočí sa dnes pri stole u Michaely Lujza. Denisa si bez debaty môže vyslúžiť prezývku - najväčšia "frfloška" a kritička tohto týždňa. U každého našla nejaké negatívum napriek tomu, že ostatným chutilo a nedopustila si ani poriadne ostré slová. Už v v pondelok, kedy varila, dala jasne najavo, že musí byť podľa jej. Jej hostia museli dodržiavať striktné pravidlá. A dnes bude Denisa zjavne zle naladená už pred vstupom k hostiteľke. "Akože ja si nenechám nikým pokaziť deň, ale...," dnes to nevydrží už ani Johny a pri stole povie to, čo si o Denise myslí. Vyzerá to, že Denisa a Lujza si z tohtotýždňovej zostavy sadli najmenej. Možno za to môže fakt, že prvá kuchárka tohto týždňa si prišla do súťaže po výhru a to, že konkurentov jej menu nenadchlo, nechápe doteraz! 

 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!