Zápasník Marek je v súkromí milujúcim oteckom: Pozrite na jeho krásnu rodinku!

Pravdepodobne sa zhodneme na tom, že najdrsnejší účastník tohtotýždňovej zostavy Bez servítky je Marek. Niet sa čomu čudovať, keďže sa profesionálne venuje bojovým umeniam!

Biť sa určite vie, otázkou je, či vie aj rovnako dobre navariť. Ostatní hostia od Mareka neočakávajú kuchársky výkon hodný päťsto eur, možno však napokon prekvapí. Ak sa hosťom nebude páčiť jeho menu, môžu sa obávať pästí. Samozrejme, len slovne, Marek ako zápasník MMA nevyužíva násilie v súkromí. O to viac, že má doma ročného synčeka a krásnu partnerku, pred ktorými srší len láskou a nehou. Ak by však jeho milovaní boli v ohrození, neváhal by použiť ani tvrdšiu ruku!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Janka Tralala (@jankatralala)

Jeho synček v apríli oslavoval jeden rok a Marek priznáva, že mu malý človiečik radikálne zmenil život. "Neskutočne to uteká a každým dňom sa mi meníš pred očami, za ten rok som ale naozaj pochopil, čo v živote znamená láska, zmenili sa mi hodnoty a hlavne si mi ukázal city, o ktorých som ani len netušil, že mám," prišiel s dojemným priznaním drsný zápasník na svojej sociálnej sieti! 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marek Bartl (@marek_bartl)