Robo z Bez servítky radikálne zmenil imiďž: S novým účesom je z neho iný človek!

Robo, ktorého ste mohli vidieť v Bez servítky na jar tohto roku bol charakteristický extravagantným štýlom obliekania, ale aj dlhšími vlasmi, ktoré hýrili farbami. Tým dal nateraz zbohom!

Róbert si pravdepodobne povedal, že treba vlasom dať letný zostrih - preto vlasy, ktoré siahali takmer po plecia rapídne skrátil. Špecifickému modrému odtieňu však zatiaľ nedal zbohom. Krátky zostrih z neho robí nového človeka a k fotografiám s novým imidžom pridal popis, ktorým sa prihovára k LGBT komunite. "Niekedy je ťažké veriť v seba a svojím názorom, keď väčšina s tým nie je stotožnená alebo vám hovorí opak. Ale, ak niekomu na vás záleží, pochopí, že to kým ste, vás robí šťastným," napísal Robo na svojom Instagrame! 

Zdroj: TV JOJ

​Svojím textom reagoval na "Dúhový Pride", ktorý sa v júli uskutočnil v hlavnom meste. Bývalý účastník Bez servítky priznal, že sa ho zúčastnil prvýkrát. "Niekedy vy musíte byť tými, ktorí prerušia staré vzorce a prinesú nové pohľady na tento svet. Preto ty držíš svoju budúcnosť vo svojich rukách," adresoval slová všetkým, ktorí sa boja prejaviť napríklad svoju orientáciu. Vyzerá, že s novým imidžom prišli aj dospelé názory! 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @pi.robs

 

Chcete sa aj vy zúčastniť kuchárskej šou Bez servítky? Je jedno, z ktorej ste časti Slovenska. Okrem možných 500 eur, získate tiež 1000 eur za účasť! 

Na nové časti Bez servítky sa môžete tešiť už na jeseň!