Samo bude mať v kuchyni skúsenú kuchárku: Ako príjme konkurencia, že nevarí sám?

Samuel je jeden z najmladších účastníkov relácie Bez servítky. Možno práve preto od neho nemajú konkurenti veľké očakávania. To však nerátajú s tým, že si na pomoc prizve skúsenú kuchárku!

Nenápadný Samuel študuje informatiku a jeho snom je robiť v televízií. Aj preto sa rozhodol prihlásiť do Bez servítky - zistiť, ako to funguje v zákulisí príprav takejto relácie. Keďže v nových technológiách sa vyzná lepšie ako vo varení, na pomoc si zavolá svoju babičku. Mohlo by sa stať, že celé menu odvarí ona, pravdou je, že bude makať hlavne Samo. Na chvíľu dokonca úplne sám, pretože babku varenie vysilí. "Bež si radšej oddýhnuť," poradí jej všímavý vnúčik. Samozrejme, že hostia sa ho na to, či varil sám, spýtajú na rovinu. "Pomáhala mi moja babička, ktorá stála pri mne. Ale väčšinu menu som robil ja," prezradí hosťom a nie všetci to príjmu bez problémov! 

Vyzerá to, že jediná, ktorá sa na dnešnú hostinu teší, je Ivana, ktorá varila v pondelok. Vyzerá to, že dnes sa už na taktiku nehrá. "Od Samka očakávam asi najviac. Dúfam, že sa najlepšie najem z celého týždňa," prezradí pred večerou. Na rozdiel od Richara, ktorý celý týždeň dehonestuje svojho len o rok mladšieho konkurenta. Toho nazýva škôlkarom či malým chlapcom. Ako dopadne posledný večer tohto týždňa a kto si napokon odnesie výhru päťsto eur? 

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke a dozviete za to!