Miska vody, žrádlo pre domáce zvieratá: Tak TAKÉTO menu sme v Bez servítky ešte nevideli!

Sabina mohla na záver týždňa vychytať všetky chyby a možno konečne ohúriť aj Alex, ktorá nekonzumuje nič varené. Vymyslela to však po svojom!

Na výhru si mladá kuchárka rozhodne trúfa. Pomáhať jej bude jej mamina, no väčšinu práce odrobí Sabina. Nie každý jej menu ocení, samozrejme, Alex bude mať výhrady. Sabine bude vyčítať, že si nedala žiadnu prácu s prípravou jedla pre ňu, tá sa ihneď ohradí. "Ja som na to nemala čas, ja som robila pre nás dobré jedlo. Mám tu troch hostí," povie svoj názor dnešná kuchárka. Alex naservíruje namiesto brokolicovej polievky čistú vodu, ďalšie chody budú skutočne bizarné. "My dávame sliepočkám kvalitné papanie, cítia sa po ňom dobre," adresuje jej slová po tom, čo pred ňou na stole pristane slepačí šrot! 

Zdroj: TV JOJ

Alex Wortex si z kritiky vôbec nič nerobí. "To, že spoluhráčov vytáča moja prítomnosť, naopak mňa nabíja energiou," povie na rovinu v Bez servítky. "Mohli by ste byť uletenejší a farebnejší, ale aspoň ja to tu zachraňujem. Oni sú tu a ja som tu, a to nehovorím o výške," vizuálne ukáže dnes Alex svoje sebavedomie. Vyzerá to, že ani po piatich dňoch nepochopila konkurencia zmýšľanie farebnej influencerky! 

Sledujte finále Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!