Príliš veľa náhod, príliš veľa chlpov: Hostia si kúsok z Jarkinho kocúra nájdu v celom menu!

Kritika kvôli zle ochutenému či nedovarenému jedlu je bežnou súčasťou kuchárskej šou, za niektoré veci však hostiteľ tak úplne nemôže!

Je síce jeho voľbou, že má doma zvieratká, obzvlášť také, u ktorých je padanie chlpov bežné, no do jedla ich určite úmyselne nedá nikto. O takej špecialite ešte nikto z nás pravdepodobne nepočul. Jarka má doma krásneho kocúra, ktorý bude aj pri varení, a preto sa netreba zvlášť čudovať tomu, že sa nejaký jeho chlp dostane aj do jej jedál!

Zdroj: TV JOJ

Ak si trúfate navariť za 500 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur! 

​Prvý problém nastane ešte pred samotnou konzumáciou. Po tom, čo donesie Jarka úvodný chod menu, jeden z hostí nájde prvý z chlpov. Následne si začnú svoj tanier viac všímať aj ďalší. "Kde máš vlas, preboha?" Naježí sa Jarka rovnako ako jej kocúr, keď má strach. "Pozriem na dezert a hneď vidím vlas," povie najmladšia z kuchárskej pätice. "Príliš veľa náhod, príliš veľa chlpov," zaznie zase z úst Patricka, ktorý bude dnes večer za najväčšieho kritika. "Nechcem k tomu počuť viac, lebo si ma totálne nasral," povie práve Patrickovi dnešná kuchárka po tom, čo už jej slová jej dnešných hostí prerastú cez hlavu. Pôjde o vlasy alebo to budú skutočne mačacie chlpy? 

Ako dnešný večer dopadne? Sledujte kulinársku šou Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!