Legenda kuchárskej šou sa vracia k sporáku: Aha, ako sa zmenil Vilo Habo!

Fanúšikovia kuchárskej relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja si určite dobre spomínajú na legendárneho televízneho kuchára!

Vyzerá to, že tento týždeň uvidíme v Bez servítky skutočne rôznorodú zostavu. Odlišné generácie, rôzne profesie, a to môže spôsobiť nielen rozličné chute, ale aj nezhody. V pondelok sa predvedie internátna kuchárka, o dva dni na to študentka. V zostave uvidíte dokonca profesionálneho kuchára a v neposlednom rade legendu kuchárskej šou - Vila Haba. Toho si diváci TV JOJ môžu pamätať z relácie Tvoja mama varí lepšie ako moja, kde sa objavil v niekoľkých sériách s viacerými rodinnými príslušníkmi. Možno si spomeniete aj na jeho brata Petra! 

Ak si trúfate na výhru tisíc eur a chcete zarobiť ďalších tisíc eur za účasť, prihláste sa do Bez servítky prostredníctvom formulára na TOMTO ODKAZE!

A zo spomínanej relácie si ho môžete pamätať ako poriadneho nerváka a súťažný typ. Upokojil sa Vilo po rokoch? V úvode týždňa bude vyzerať veľmi vyrovnane. To však neznamená, že si neodpustí ostrú kritiku. Chuť vyhrať ho nepochybne stále drží. A Vilo má možnosť opäť ukázať, že je jeden z najlepších kuchárov na Slovensku. Výzvou preňho určite bude to, že v zostave Bez servítky bude profesionálny kuchár!

Takto si môžete Vila Haba pamätať z relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja. V jednej z epizód mu doslova rupli nervy!

Sledujte kulinársku šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!