Ktoré sú najklikanejšie recepty poslednej série? TIETO jedlá vyhrali na plnej čiare!

Množstvo skvelých nápadov na varenie, ktoré ste nikdy predtým neskúšali a možno aj vďaka našej relácii sa u vás doma stali stálicou!

Predjedlo či polievka? Čo máte radšej? V našej relácii je to pol na pol. Polievku však zvolí radšej väčšina slovenských domácností. Potom sú tu prípady, kedy hostiteľ pripraví predjedlo aj polievku. V Bez servítky si zväčša zvolí jedno z toho. V poslednej sérii malo najväčší úspech predjedlo s názvom Rypák a brambor. Ako už názov napovedá, pôjde o kombináciu dvoch najtypickejších slovenských surovín. Za názvom sa skrýva placka s mletým kuracím mäsom. Na predjedlo možno ťažké, no jednoznačne zachutí. Čo sa týka polievky, najčastejšie si naši diváci klikli na tú s názvom Meleme, meleme. Ide o krémovú polievku, ktorá obsahuje zdravý pór, mleté mäsko, syr či šampiňóny. Možno vám to dokopy na prvý pohľad nepôjde, no stojí za to vyskúšať ju. 

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Za najklikanejšie jedlo hlavnej série ste zvolili Španielskeho vtáčika. Klasika, ktorú možno pripravujete aj u vás doma sa dá urobiť z rôzneho mäsa. V Bez servítky to bola teľacina. O tom, že všetci majú radi sladké sa nemusíme hádať. Dokazuje to aj sladká bodka programu. Recept Vianočná poézia mal zo všetkých receptov najviac kliknutí. Lahodná kombinácia škorice, jabĺk a orieškov ulahodí každému maškrtnému jazyku. Už ste ho doma skúšali? Počas sviatkov s ním určite nespravíte krok vedľa! 

Zdroj: unsplash.com