Katarína pred rokmi žiarila v Nákupných maniačkach: Pozrite, ako vtedy vyzerala!

Možno sa vám zdala Katka, ktorá tento týždeň varí v Bez servítky, povedomá. A skutočne, pred pár rokmi ste ju totiž mohli vidieť v šou Nákupné maniačky!

V tom čase sa módna relácia len rozbiehala. Písal sa rok 2013, čo už je nejaký ten čas, no vyzerá to, že sa Katarína zmenila len v tvári. Stále má rovnakú perfektnú postavu a cit k móde. V tom čase v Nákupných maniačkach zožala veľký úspech - v téme, ktorej dominovali čižmy, bola ako doma. Katarína sa totiž móde venuje aj povolaním. Už v roku 2013, robila módnu stylistku. Dnes - v tridsiatich šiestich rokoch - je stále v módnom priemysle, ale jej prácou je tiež reorganizácia šatníkov. Veľkú časť života trávi online - na Instagrame je veľkou hviezdou! 

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

"Vôbec sa nelíčim. Nemaľujem sa preto, lebo si pripadám prirodzene pekná," prezradí dnes v Bez servítky. Všetko ten čas, čo ušetrí pri líčení, zase venuje výberu outfitu. "Väčšinou u mňa platí, že si dám outfit raz maximálne dvakrát," prezradila informáciu, z ktorej sa väčšine mužov asi zatočí hlava. Ani jej partner nie je tomu to faktu naklonený, keďže si Katka potrpí na drahé a kvalitné kúsky! 

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17.50 na JOJke!