Silvestra konkurenti poriadne vysmejú: Medzi nás nepatrí, zhodnú sa ostatní chlapi!

V úvode svojho kuchárskeho dňa vystrelí Silvova hviezda vysoko. Ako bývalý barman hosťom pripraví barmanský zážitok, tento večer sa však razom zmení na katastrofu, a to bude stačiť, že hostia dostanú prvý chod!

Pečivo kúpi, mozzarella tiež nebude domáca a mäso bude vopred marinované od mäsiara. Čo teda Silvester pripravil sám? "Nič som neočakával, nič nedoniesol," povie svoj názor na rovinu Marek. Ani ostatní hostia nebudú zrovna nadšení. "Na amatéra by to bolo perfektné," prezradí názor Jimmi.  "Neriskoval, išiel na prehru," neodpustí si Martin ostrú poznámku!

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

To budeme len pri predjedle, ešte môže Silvo obrátiť kartu. Hlavný chod bude moderný, hosťom však nezvyčajné chute nebudú k sebe vôbec ladiť. Chlapi sa síce z neho najedia, no od sladkej bodky budú mať najväčšie očakávania. Keď im na stole pristane piškótový pohár, zaznejú salvy smiechu. "To nie je dezert, to je prúser," povie Jimmi. "Toto je týraný dezert," povie zase Martin. Bude to však tiramisu, ktoré je inak veľmi žiadaným dezertom. Hostia sa však zhodnú na tom, že od kuchára, ktorý je v zostave najlepších, čakali oveľa viac! 

Sledujte Bez servítky dnes o 17.50 na JOJke!