Do Bez servítky sa vracia extravagantný Robo: Aha, farebné vlasy vymenil za decentný zostrih!

Robo, ktorý dostal prezývku "ten s vrtuľkou na hlave" sa do relácie Bez servítky vracia po roku. Diváci si určite dobre pamätajú jeho extravagantný štýl obliekania!

Farebné oblečenie a ešte farebnejšie vlasy vzbudili v očiach ostatných súťažiacich skôr rozpaky, mladík si však za svojím štýlom stál a vyzerá, že sa to nezmenilo. Po tom, čo vystúpi v pondelok z dodávky Bez servítky u prvej súťažiacej, všetka pozornosť bude na jeho huňatých topánkach. Hostia prídu do Nitrianskeho Rudna, kde aj počas jari ešte môže nasnežiť. To by nebol Robo, ak by si nevzal špecifický outfit a na nohy chlpaté papučky. "Nečakal som, že prídeme do takéto počasia, u nás v Bratislave je oveľa teplejšie," povie Robo dôvod výberu tohto módneho kúsku!

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Zdroj: TV JOJ

V Bez servítky zažiaril pred rokom s čiapkou, ktorá mala vrtuľku navrchu, tú vymenil za čiapku s pokémonom. Nemenej štýlový kúsok dokáže s takým sebavedomím prezentovať málokto. Robo však pod čiapkou skrýva úplne nový zostrih. Vyzerá, že aspoň pri ňom sa trochu skrotil!

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!