Vďaka Bez servítky si našli skvelých priateľov: Aha, aké májú kuchári spoločné plány!

V Bez servítky neraz vidíme rôznorodé povahy, ktoré si nesadnú a vidieť to na vzájomnej kritike. Nájde sa však aj partička, ktorá je na konci týždňa smutná, že sa už nestretne pri ďalšom stole!

Už úvod týždňa predznamenal, v akej atmosfére sa tento týždeň bude niesť. Dobre naladení hostia prišli k usmievavému Peťovi, ktorý latku nastavil vysoko a hostí dobre naladil. A iný nebude ani záver. Posledný večer sa spoločne stretnú u Eriky, kde sa nemenej zabavia.

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Partička tohto týždňa Bez servítky si nie vždy sadla po chuťovej stránke, no po ľudskej boli všetci na jednej vlne. A dobre naladená partia sympatických ľudí sa zhodla na tom, že sa chcú stretávať aj po skončení nakrúcania. Tento plán dokonca zahrnuli aj do možnej výhry, ktorú si dnes odnesie jeden z nich. "Ak by som vyhrala ja, tak sa s vami rozdelím rovnakým dielom, lebo každý sa snažil a zaslúži si výhru," prezradí v závere dnešného dňa Diana. "Ja by som svoju výhru investoval do svojej chalúpky. Zameral by som sa na hosťovskú izbu, aby ste mali, kde spať, keď ma prídete pozrieť," povie zase Peťo. Vydrží im priateľstvo aj po skončení Bez servítky a kto sa stane víťazom tohto týždňa?

Zdroj: Instagram

Sledujte finále Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!