Kto sa má v tom Robovi vyznať? Na hosťoch bude chcieť ušetriť, no dopraje im nové taniere!

Robo sa celý týždeň prezentuje ako kuchársky znalec, pravdou však je, že tak často nevarí a dnes sa to ukáže v Bez servítky!

Dvadsaťpäťročný Róbert Lazar pracuje ako DJ, no aktuálne sa venuje najmä svojím dvom deťom a priateľke. Čo mu rozhodne nechýba? To je špecifický humor. Svoju návštevu z Bez servítky dnes privíta s blond parochňou na hlave, rúžovou rukavicou a s kvetmi vo vlasoch. "Som víla lesná," zaznie z úst Roba. Prečo hostí privíta v takomto prestrojení? To ostáva záhadou, pravdou je, že Robovi zmysel pre humor nebude chýbať ani dnes!

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Na tanieroch nechá Robo kód z predajne. "Dal som im nové taniere, boli prví," hrdo odprezentuje Robo svoje prestieranie. Podľa Kiky budú panenské, Robo však mohol tento riad aspoň umyť. "Oči mám, vidím, že je to čisté. Na čo to budem umývať?" Nepochopí, čo hosťom na jeho nových riadoch vadí. A to budeme len na začiatku večera, Robo bude mať pre hostí ďalšie prekvapenia. Ako hlavný chod pripraví stroganov. "Poznám stroganov, toto nie je stroganov," povie dokonca aj rodený Peruánec, pre ktorého to nie je tradičné jedlo. Hosťom bude chýbať uhorka, ktorá je základom receptu. "Ja som sa rozhodol, že si potrebujem uhorky nechať pre seba, tak som tam dal len šťavu," povie na rovinu Robo, že na hosťoch ušetril! Prečo teda kúpil nové taniere? Vyzerá to, že dnes v Bez servítky uvidíme večer plný rozpakov!

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!