Katka len tak ľahko neprehryzne, že na ňu celý týždeň nikto nemyslel: Spočíta to Rudovi!

Rudo má spomedzi zostavy tohto týždňa ku gastronómii najbližšie. Ako hostia ohodnotia jeho menu po kritike, ktorú im počas týždňa adresoval?

Katka hosťom už v úvode týždňa prezradila, že má intolerancia na laktózu aj lepok. Keďže ona hosťom chcela ulahodiť, podávala im aj jedlo, ktoré obsahovalo tieto zložky potravy, preto čakala od hostí, že aj jej pripravia variant bez alergénov. Toho sa však počas týždňa nedočkala a dnes si to odnesie Rudo. Od Ruda očakávala, že aspoň on jej ulahodí. "Môj plán bol, že by som ti spravil, ale počas varenia som mal nejaké ťažkosti, takže som to nakoniec neurobil bez laktózy," povie na adresu polievky, ktorá bude vyslovene krémová!

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Napriek svojím výhradám polievku Katka ochutná. Okrem bezlaktózovej smotany v nej bude však aj zápražka. A tá je pre Katku tiež veľkým problémom. "Zober si, že ti dôjde do reštaurácie niekto a ty mu spôsobíš anafylaktický šok. Mala som tam zápražku aj lepok," povie už poriadne rozčúlená Katka. Klasická smotana nebude len v polievke, ale aj ďalšom chode. Urobil podľa vás Rudo osudnú chybu tým, že nevyhovel Katke a bude ho to napokon stáť výhru?

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!