O pár týždňov sa stane matkou: Pozrite, ako sa zmenil štýl Zuzanity počas tehotenstva!

Zuzanita sa onedlho stane prvýkrát mamou a tehotenstvo jej nesmierne pristane. Vyzerá, že sa konečne usadila!

Zuzana Žilinčíková, ktorú si môžu diváci pamätať z relácií TV JOJ Nákupné maniačky, Take Me Out, Bez servítky či z Nemocnice, kde si zahrala, sa podelila v marci tohto roku o radostnú správu. Krátko po zásnubách s partnerom oznámila, že sú v očakávaní bábätka. Tridsaťsedemročná modelka a herečka sa tak čoskoro stane po prvýkrát matkou!

Ak si trúfate svojím varením na tisíc eur a chcete získať ďalších tisíc eur za účasť, prihláste sa už dnes do Bez servítky!

Leto je pre ňu ako tehotnú síce náročnejšie, no neskrýva radosť z blížiaceho sa narodenia dievčatka. Pre malú princeznú už majú pripravenú izbu s kompletnou výbavou. "Aktuálny stav: Kilogramy navyše, žiadne estetické úpravy, odrastené vlasy, absencia kávy, obmedzený šatník, ale super nálada. Už sa neviem dočkať až bude na svete naša princezná, naše srdce a zároveň náš najväčší poklad!" Napísala na začiatku leta. Teraz jej ostáva už len zopár týždňov k pôrodu a tehotenstvo mení aj jej štýl. Čoraz menej ju na sociálnych sieťach môžete vidieť vo vyzývavých a odhalených outfitoch, bruško však rada a hrdo ukáže!

Tagy: Zuzanita