Gabike jedinej nebude chutiť hlavné jedlo: Presolené, spečené! Urobí to Markus naschvál?

Kuchár s online titulom? Vyštudovaný kuchár - čašník varí ako posledný. Že by to bolo to najlepšie na záver? Podľa niektorých hlasov má mladík na výhru, Gabika si však opäť neodpustí slová plné kritiky!

Marcus ako hlavné jedlo zvolí špecialitu, akú inde nenájdete. Kuracie prsia plnené viacerými druhmi syra, na vrchu slaninka a chrumkavé zemiaky. Znie to ako poriadna pochúťka. A skutočne bude chutiť každému, až na mladšiu Gabiku, ktorá si tento týždeň u každého niečo negatívne našla. "To je jedlo? Keď vám dá niekto zhorené jedlo?" Spýta sa najväčšia kritička tohto týždňa hneď, ako jej hlavný chod pristane na stole. Podľa nej pôjde o krivdu, ktorej sa dopustil hostiteľ len na jej adresu, lebo ostatní budú mať pekné nezhorené porcie. Pravdou však je, že každý z hostí Marcusa dostane takmer rovnakú porciu! 

Chcete si zarobiť tisíc eur za týždeň varenia a spoznávania nových ľudí a chutí? Prihláste sa na TOMTO ODKAZE!

Ostatní hostia ocenia chrumkavosť, skvelé ochutenie jedla, podľa Gabiky bude jedlo zhorené a presolené. Konkurentom to na záver týždňa nedá a Gabiku označia za najväčšiu kritičku tohto týždňa! 

​Sledujte Bez servítky od pondelka do piatka o 17:50 na JOJke!