Je influencerstvo skutočná práca? Do Nikol sa za jej kariéru pustí Barbora, svoje povie Nora!

Nikol je študentkou sociálneho odboru, no tiež v Česku známou influencerkou. Napriek tomu, že pre Slovákov nie je taká známa, je veľmi výrazná a také menu čakajú aj jej hostia. Príde však sklamanie a ostré slová od jej konkurentov!

Dnešná kuchárka má dvadsaťjeden rokov, v kuchyni nemá toľko skúseností, aj preto si k vareniu prizve známeho, ktorý sa pohybuje v gastro sektore. Bude to pre hostí problém? Najväčším problémom by nebol pomocník, pretože o to lepšie môže byť jej menu, no jedlo sa im bude zdať málo dochutené a hlavne sa bude v predjedle aj hlavnom chode opakovať rovnaký druh mäsa. Argentínska sviečkovica patrí medzi Nikoline top mäso. Ide o pomerne drahú a luxusnú surovinu! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Do Nikol sa dnes pustí nejedna konkurentka za to, ako si privyrába. Problém bude práve "influencerstvo". Barbora bude Nikol kritizovať za to, že bude mať dezert v pohári rovnako ako mala ona v pondelok. vraj si to mala zariadiť inak, keď má toľko voľného času. "Viem, že život influencera je veľmi jednoduchý," zaznie z úst Barbory. "Pre mňa je jednoduchšia práca učiteľky než influencerky, pretože to podľa mňa nie je tak psychicky náročné. Učiteľka si niekedy odmaká štyri až osem hodín denne, ja niekedy musím pracovať celý deň," zaznie z úst Nikol. Na to zareaguje Nora, na ktorú vraj fanúšikovia ako na Nikol pred domom nečakajú. Ako to vnímate vy?

Sledujte Bez servítky od pondelka do piatka o 17:50 na JOJke!