Sabína bude mať oči pre plač: V pečení si mladá kráska verí, no z torty takmer nič neostane!

Tento týždeň sa v Bez servítky stretáva zaujímavá zostava ľudí. Vidieť môžete aj známe tváre, ktoré za iných okolností nevaria pred očami verejnosti. Jednou z nich je aj Sabína, ktorá sa venuje kráse. Tú chce preniesť aj do svojho menu, no nie všetko vyjde podľa jej predstáv!

Dvadsaťjedenročná Sabína je študentkou masmediálnej kombinácie, no popri tom sa venuje úprave obočie. Vo voľnom čase zdokonaľuje krásnu nielen iných, ale aj tú svoju. No a ako je na tom kráska s varením? Varí rada a hlavne skúša nové chute. Hostí prenesie svojím predjedlom a hlavným jedlom do Ázie. Dezert bude tradičnejší a rozhodne nie inšpirovaný Áziou. Pripraviť bude chcieť pre hostí honosnú tortu, no pri jej pečení dôjde k neočakávaným udalostiam. Korpus, džem a na to lahodný krém. To znie jednoducho. Čo sa môže pokaziť?

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

"Môžem si ísť aspoň utrieť slzy alebo ma tu takto budú natáčať?" Zaznie z úst dnešnej hostiteľky pri príprave menu pre hostí z Bez servítky. Sabína neovládne slzy po tom, čo polovica torty absolútne nevyjde. A tá druhá časť? Z estetickej stránky rozhodne nebude spĺňať Sabínine predstavy o dokonalom dezerte. "Myslela som, že to bude trefa do čierneho, lebo rada pečiem, ale dnes som sa presvedčila o tom, že mi to úplne nevyšlo a kvôli tomu som aj plakala. Vystresovala som samú seba tým, že som si dala príliš náročné menu," prezradí pri stole svojím hosťom, čo sa stalo úplne bez servítky. Ako príjmu tento fakt a ostane pre nich z torty aspoň niečo? 

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!