Katku čaká večer plný emócií: Platonická láska za stolom aj slová, ktoré ju poriadne rozcítia!

Tento týždeň varia v Bez servítky opäť raz skvelí profesionáli a každý jeden účinkujúci má vo varení či pečení veľkú vášeň. Dnešný večer bude patriť Kataríne Novotovej, ktorá má výborný cit pre detail a jej menu súperov naozaj ohromí. Bude to moderná gastronómia a večer plný netradičných chutí!

Ako zhodnotia samotní hostia, Katka počas svojho večera všetkým dokáže, že má v sebe naozaj nevyčerpateľnú kreativitu. Polievka z koreňovej zeleniny bude doplnená o pomarančový esenciálny olej a súperi budú mať nebíčko v ústach. Pri hlavnom jedle staví na panenku z diviny, zimnú višňovú omáčku a tekvicové gnocchi, ktoré budú v dizajne mini tekvičiek. Bude to naozaj jedna vizuálna párty. Na záver Katka ukáže, v čom sa cíti ako doma a svojim hosťom naservíruje moderný dezert, hodný tisíc eur. Nebude chýbať ani zelený jedlý mach.

Uprostred večere Katka prizná, že jej začalo búšiť srdce. Slová od jej hostí, ktorí nebudú šetriť chválou, ju naozaj potešia. Martinovi Korbeličovi navyše prezradí, že on je jej platonickou gastronomickou láskou a preto jej jeho slová chvály urobia obrovskú radosť. Katka sa naozaj posnaží, no vyjde jej všetko tak, ako si predstavuje? Uvidíte už dnes večer!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky od pondelka do piatka o 17:50 na JOJke!